6. jun. 2013

Faktatjek: Lykkepiller

Denne tegning er dedikeret til alle, der har set DR's nogen ensidige programserie "Danmark på piller". 

Og ja - jeg taler af personlig erfaring. Fra familiemedlemmers, venners og eget liv.


PS. Tegningen kan rekvireres hos mig i PDF, som kan printes ud i hvilken som helst størrelse uden at blive grim, hvis nogen skulle få lyst til det.

2 kommentarer:

Louise Kristensen sagde ...

Kære Sarah, den tegning er noget af det mest fantastiske og præcise, jeg endnu har set om det emne! Jeg vil rigtig gerne have en pdf og fanme ramme den ind og hænge den på væggen, så folk kan se den. Hvad skal du have for den?
Så sent som igår delte jeg en artikel på FB fra En af os-kampagnen og knyttede en kommentar om netop den udsendelse dertil. Jeg var noget i retning af edderspændt rasende over udsendelsen, og skrev i kommentaren at antidepressiva rent faktisk redder liv - mit faktisk. Og inden dagen var omme var der flere af mine venner, som havde tilføjet "Og mit" - "Og mit!" Derfor synes jeg det er så utrolig vigtigt at kunne fortælle enkelt og virkningsfuldt, hvad det virkelig vil sige at tage antidepressiva. Det har du gjort helt utrolig smukt!

De bedste hilsener fra Louise

Skribenterne sagde ...

Hej Louise,

Jeg har først set din kommentar nu, desværre - ellers ville jeg have reageret prompte!

Selvfølgelig kan du få en pdf til print og deling, og hvad du ellers har lyst til. Det skal jeg ikke have noget som helst for. Ligesom dig synes jeg bare, det er vigtigt, at der bliver gjort op med nogle af myterne omkring antidepressiva. For mange i min familie, blandt mine nærmeste venner og for mig selv har det gjort en stor positiv forskel.

Jeg skal bare have din e-mail, så sender jeg pdf'en til dig:)

Mvh Sarah